Eneba COM
 
 

The Tarnishing of Juxtia

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Tarnishing of Juxtia is een Souls-achtig 2D sidescrolling avontuur dat zich afspeelt in een duistere fantasiewereld vol gevallen goden en kwaadaardige machines. Je bent een eenzame naamloze krijger die erop uit is deze slechtheid te vernietigen en het land te verlossen, koste wat het kost.



    Dwaal door een sombere maar prachtige wereld gemaakt met pixel art. Er zijn 15 levels met unieke omgevingen om te verkennen, elk met zijn gevaren, side quests en beloningen.



    Maak een unieke bouw door wapens, pantser, magische vaardigheden en andere bonusuitrustingen te verzamelen die je speelstijl ondersteunen. Je kunt ook het uiterlijk van je personage aanpassen door van uitrusting en kleur te veranderen.



    Ga op zoek naar de Tarnished bazen en versla ze voor grote Relieken. Elke grote vijand is even krachtig als angstaanjagend, dus je moet goed voorbereid zijn. The Tarnishing of Juxtia biedt een Energy Rush-mechanisme: neem een berekend risico door aanvalscombo's uit te voeren; slaag je daarin, dan krijg je een tijdelijke boost in uithoudingsvermogen en snelheid. En met de Relic die je van de baas wint, kun je een Ultimate ontketenen die de vloer aanveegt met je tegenstander. Heb jij de kracht en vaardigheid om het op te nemen tegen de gevallen goden, of word je tot as gereduceerd?

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Tarnishing of Juxtia

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Tarnishing of Juxtia

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief