Instant Gaming EU
 
 

Clanfolk

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Voed een familie op in de Schotse Hooglanden in Clanfolk, een beschavingssimulator die zich afspeelt in de middeleeuwen. Bouw je clan op, zet bedrijven op, drijf handel met andere families en laat je familie generaties lang standhouden.



    Begin met het selecteren van een traditionele Schotse clan of creëer je eigen clan vanaf de grond. Leid je familie door verschillende generaties en zie ze opgroeien, trouwen, een gezin stichten, oud worden en hun rijkdom doorgeven aan de volgende generatie. Elke familie is een individu die je moet voeden, beheren en onderwijzen. Zij hebben hun eigen dromen en ambities en zullen zich mettertijd ontwikkelen - u moet ervoor zorgen dat zij doorgeven wat zij hebben geleerd aan hun kinderen. Na verloop van tijd kun je een herberg opzetten voor vermoeide reizigers, en handelsposten met andere clans.



    De natuur in de Schotse landen is nooit vredig geweest, maar op de een of andere manier moet je het doorstaan. Begin met een klein stukje land, bouw een huis uit voor je familie, verzamel een kudde vee, pluk bessen en oogst gewassen. Elk seizoen biedt een uitdaging - je moet zowel je familie als je vee beschermen tegen regen en een bittere winter.



    Stel je familie nu samen in Clanfolk, en laat hun naam door de geschiedenis heen voortleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Clanfolk

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Clanfolk

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief