Instant Gaming EU
 
 

Xenonauts 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Xenonauts 2, ontwikkeld en uitgegeven door Goldhawk Interactive, is een turn-based strategiespel. Het is het vervolg op het originele Xenonauts uit 2014. Het spel speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin de Koude Oorlog voortduurt en de mensheid wordt geconfronteerd met een dreigende buitenaardse invasie.



    Het spel heeft een vergelijkbare gameplaystijl als zijn voorganger, waarbij spelers de rol aannemen van een commandant die een team soldaten leidt tegen de buitenaardse dreiging. Xenonauts 2 introduceert echter een reeks nieuwe functies en verbeteringen, waaronder bijgewerkte graphics, uitgebreide opties voor basisbeheer en een grotere verscheidenheid aan missies.



    Een belangrijk aspect van Xenonauts 2 is de nadruk die wordt gelegd op de keuzevrijheid en de gevolgen voor de speler. Elke beslissing van de speler weegt zwaar, beïnvloedt de algehele uitkomst van het spel en biedt een zeer herspeelbare ervaring. Daarnaast beschikt de game over een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingssysteem, waarmee spelers nieuwe technologieën en wapens kunnen vrijspelen om hun buitenaardse tegenstanders te bestrijden.



    Naast de meeslepende gameplay beschikt Xenonauts 2 ook over een levendige modding-community. Hierdoor kunnen spelers hun spelervaring personaliseren en verrijken door nieuwe content te maken en te delen, variërend van kaarten tot wapens en zelfs hele campagnes. Bovendien ondersteunt de game multiplayer-functionaliteit, waardoor spelers hun krachten kunnen bundelen en samen de buitenaardse invasie kunnen trotseren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Xenonauts 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Xenonauts 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief