Instant Gaming EU
 
 

Zapling Bygone

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In de horror Metroidvania Zapling Bygone,speel je een groene mutant die vijanden probeert te absorberen in een post-apocalyptische wereld. In een verwrongen versie van Rockman kun je de krachten absorberen van degenen die je doodt.



    Versla bazen als de rattenkoning, de beschermer en een gemechaniseerd monster en absorbeer hun krachten door hun schedels te dragen. Met hun krachten kun je je op unieke manieren door de levels bewegen en vijanden bestrijden die je anders zouden overweldigen. Je kunt bijvoorbeeld muren beklimmen, laserstralen uit je ogen schieten en een grijphaak krijgen waarmee je door een level kunt slingeren.



    Je verkent een enorme wereld die steeds opener voor je wordt met elke nieuwe vaardigheid die je krijgt. Reis door zes verschillende biomen, die elk een ander verhaal vertellen: een stad vol gemuteerde ratten en planten, een stad die is geïnfecteerd door een vreemd virus, en een berg met de overblijfselen van een technologisch geavanceerde beschaving.



    Door de geesten van elke baas te absorberen, kun je ook hun achtergrond ontdekken, waardoor je aanwijzingen krijgt over hoe de wereld is geworden zoals hij is. Dit is nu jouw wereld om te verkennen en te veroveren. Welkom op Zapling Bygone.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Zapling Bygone

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Zapling Bygone

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief