Instant Gaming EU
 
 

Bloody Hell Hotel

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Je zult een hel van een tijd hebben als een vampier die een hotel runt! In Bloody Hell Hotel, verander je je vervallen huis in een grootse maar griezelige plek waar gasten kunnen verblijven.



      Je bent een oude vampier die na vele jaren in coma te hebben gelegen ontwaakt, alleen om te ontdekken dat je huis een verwaarloosde puinhoop is geworden. Het is tijd om het op te knappen, maar waar haal je het geld vandaan? Je besluit er een ongewoon hotel van te maken om nieuwsgierige gasten aan te trekken.



      Begin met het renoveren van je oude huis. Gebruik je vampirische krachten om rotzooi op te ruimen, haveloos behang te vervangen, nieuwe meubels te plaatsen en je dode ruimte wat leefbaarder te maken. Naarmate je meer middelen krijgt, kun je kamers en voorwerpen upgraden zoals je wilt.



      Aangezien je gasten diensten verwachten in je hotel, kun je ze het beste bieden wat je kunt binnen je middelen. Natuurlijk zal het in het begin moeilijk zijn om ingrediënten te vinden. Je zult misschien moeten vertrouwen op je ondode koe en kippen om zuivelproducten te leveren. Of je kunt paddestoelen uit de omgeving van je hotel plukken.



      Als je meer exotische materialen nodig hebt, kun je de grotten onder je hotel verkennen. Gebruik je werkplaats om wapens te maken en neem het vervolgens op tegen de monsters die in de schaduwen op de loer liggen. Verzamel nieuwe voorwerpen die je kunt gebruiken om je hotel te upgraden.



      Natuurlijk zal niet elke gast blij zijn met je diensten, dus als je honger hebt, kun je je tegoed doen aan de mensen die onder je dak verblijven. Je kunt zelfs het verzamelde bloed gebruiken om andere vampiers te verleiden zich bij je hotelpersoneel aan te sluiten. Het is allemaal in een dag werk in Bloody Hell Hotel!

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Beheer.

      Opmerkingen over Bloody Hell Hotel

      • Technische informatie

      • Categorieën : Beheer , Simulatie
      • Uitgever : Unfold Games
      • Ontwikkelaar : Unfold Games
      • Modus : Solo
      • Verschijningsdatum : To be announced
      • Systeemvereisten
      • Also Published By Unfold Games
      • DARQ
        0.43€
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief