Eneba COM
 
 

Goblins of Elderstone

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw een stad alleen voor kobolden in Goblins of Elderstone. Een unieke knutsel- en stadsbouwer, waarbij je een stam kobolden aanstuurt om de grootste stad ter wereld te bouwen - vooropgesteld dat je ze kunt laten samenwerken.



    Begin met een kleine koboldenstam en laat je volk groeien. Met behulp van vrije-vorm stadsbouw, beslis je hoe je je nederzetting wilt laten groeien. Goblins zijn de ongeorganiseerde en creatieve wezens die ze zijn, verwacht niet dat je gebouwen in nette rijen worden gemaakt, maar je zult zien dat je burgers ze verbinden met verschillende wegen en bruggen.



    Hou je kobolden bezig met klusjes. Laat ze foerageren, verzamelen, knutselen, handelen of stelen wat ze nodig hebben. Gebruik tot 30 verschillende grondstoffen om je stam op te bouwen. Je zult ook de andere goblin-stammen in het gareel moeten houden met bedreigingen, diplomatie en soms wat gericht geweld.



    Kies tussen het creëren van een handelsimperium, een beschaving gebaseerd op geloof, of een oorlogszuchtig ras dat andere naties zal veroveren en plunderen. Handel met andere rassen en laat zelfs de goden beven voor je macht. Binnenkort zal niemand je meer zien als een ras van zwakkelingen! Bouw je rijk op in Goblins of Elderstone!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Goblins of Elderstone

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Goblins of Elderstone

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief