Eneba COM
 
 

Gibbon: Beyond the Trees

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Gibbon: Beyond the Trees is een emotioneel platformspel over de effecten van ontbossing op de leefomgeving van wilde dieren. Volg de avonturen van een verdwaalde gibbon die wanhopig probeert zich te verenigen met zijn familie te midden van het verlies van zijn thuis.



    Ervaar de spanning van het slingeren van boom naar boom zoals alleen een gibbon dat kan. Grijp je vast aan takken en lianen, krijg vaart, maak een salto door de lucht, overwin obstakels en voer verbazingwekkende stunts uit terwijl je naar het einde van het level racet. Je kunt ook samenwerken met een andere gibbon om acrobatische trucs uit te voeren om je vaart erin te houden. Verken verschillende biotopen, van de jungles van Zuidoost-Azië tot de menselijke steden daarbuiten. Speel de verhaalstand van een uur of versla je beste tijd in de procedureel gegenereerde bevrijdingsstand.



    Bekijk vooral de verwoestende effecten van stroperij, illegale houtkap, klimaatverandering en de vernietiging van natuurlijke habitats op onze wilde dieren. Gibbon: Beyond the Trees geeft ons een blik op deze prachtige wereld die op de rand van de afgrond staat, en waarom we moeten helpen hem te redden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Gibbon Beyond the Trees

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Gibbon: Beyond the Trees

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief