Eneba COM
 
 

Fall of Porcupine

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed een 2D verhalende platformer die de problemen van een falend gezondheidszorgsysteem onderzoekt in Fall of Porcupine. Met antropomorfe dieren in het kleine provinciestadje Porcupine volg je het leven van Finley, een jonge dokter in het enige ziekenhuis van het stadje.



    Als internist-arts raak je tijdens je rondes aan de praat met de vele kleurrijke personages van het stadje. Speel minigames terwijl je elke patiënt onderzoekt en hun specifieke ziekte vaststelt. Je hebt je verstand, snelheid en vaardigheid nodig om elk geval op te lossen. Kies de juiste dialoog om erachter te komen of je patiënt iets verbergt. Het duurt niet lang voordat je ontdekt dat het stadje Porcupine veel geheimen heeft!



    Verken het pittoreske stadje, het nabijgelegen bos en de vreemde ruïnes daarachter. Ontmoet Finley's vrienden in het stadje, evenals de strenge hoofddokter en de standvastige verpleegster. Praat met ze om een goede relatie op te bouwen. Voer grappige, geestige en soms diepgaande gesprekken over geestelijke en lichamelijke gezondheid. En ontdek de geheimen die in het stadje zelf verborgen liggen.



    Fall of Porcupine is een verhaal over vriendschap, empathie en zelfopoffering gehuld in een verhaalgedreven spel. Help Finley anderen door hun medische problemen heen ondanks een problematisch gezondheidszorgsysteem en breng weer wat hoop voor de mensheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fall of Porcupine

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Fall of Porcupine

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief