Instant Gaming EU
 
 

Beacon Pines

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Beacon Pines is een avontuur dat zich afspeelt binnen de pagina's van een mysterieus boek. Je speelt als de boeklezer en dompelt je onder in een interactief fantasieverhaal vol kleurrijke personages. Volg de stappen van Luca. Hij is pas 13 jaar oud, maar moet de dood van zijn vader en de verdwijning van zijn moeder verwerken. Zulke traumatische gebeurtenissen doen zijn dorst naar avontuur niet verdwijnen, en het stadje waar hij woont zit vol geheimen. Luca en zijn vrienden merken dat er 's nachts iets vreemds is in het oude pakhuis, en ze besluiten zelf op onderzoek uit te gaan. Dit zet een reeks gebeurtenissen en een intrigerend verhaal in gang waarbij jouw beslissingen de uiteindelijke uitkomst bepalen.



    In Beacon Pines kun je verschillende charmes vrijspelen die je op bepaalde punten van het verhaal kunt gebruiken om alles wat volgt te veranderen. Dit mechanisme geeft je enige controle over de ontwikkeling van een verhaal vol wendingen die het lot van het dorp zullen bepalen. Afhankelijk van je keuzes kun je nieuwe soorten charmes vrijspelen die het verhaal in nieuwe richtingen laten groeien.



    Ben jij klaar om Luca te helpen de mysteries van Beacon Pines te ontrafelen en hem te vergezellen in een spannend avontuur?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Beacon Pines

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Beacon Pines

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief