Eneba COM
 
 

Fractured Online

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Fractured Online is een open-wereld MMORPG die zich afspeelt in een dynamisch fantasie-universum. Dit zandbakavontuur mengt actiegevechten en unieke omgevingen om een epische ervaring te leveren. Het spel bevat drie verschillende werelden die voortdurend in ontwikkeling zijn door een dag/nacht-cyclus. Monsters en locaties veranderen voortdurend, nederzettingen verrijzen en worden vernietigd, en de scenario's die je kent veranderen bij elk bezoek. Je zult je moeten aanpassen aan de veranderende toestand van dit universum als je wilt overleven en gedijen.



    De economie van Fractured Online wordt gecontroleerd door de spelers. Zij verzamelen materialen, maken de voorwerpen en handelen ermee. Je kunt speculeren met de waardevolle onderdelen die je tijdens je avonturen verzamelt om hoge winsten te behalen, krachtige uitrusting voor jezelf maken, of gewoon je zuurverdiende geld uitgeven om van andere spelers te kopen wat je nodig hebt. Je kunt zelfs je eigen huis bouwen en een nederzetting stichten met de hulp van je gildegenoten. Natuurlijk moet je je territorium ook beschermen tegen vijandige bedreigingen.



    Fractured Online beschikt over een op actie gebaseerd gevechtssysteem met meer dan 400 vaardigheden die je kunt combineren om tegen je tegenstanders te vechten. Begin met een paar en speel er meer vrij terwijl je speelt en je creëert je eigen vechtstijl. Je kunt je vaardigheden aanpassen aan elke situatie.



    Als je van PvP houdt, kun je op Fractured Online je krachten meten met andere spelers in spannende gevechten die plaatsvinden op asteroïden die alleen toegankelijk zijn via stargates. Je kunt alleen of als lid van een gilde vechten en exclusieve beloningen verzamelen voor het bereiken van de top van de klassementen.



    Fractured Online biedt je een spannend sandbox-universum en gameplay gericht op actie.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fractured Online

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Fractured Online

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief