Eneba COM
 
 

Darkest Dungeon: The Crimson Court

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Breid je spelmogelijkheden uit met de nieuwe mechanismen, personages en meer in Darkest Dungeon: The Crimson Court, de eerste uitbreiding voor het iconische rollenspel van Red Hook. Deze DLC voegt een nieuwe campagne toe die je naast het hoofdspel kunt spelen en introduceert de Crimson Curse, een nieuwe aandoening die je handlangers geleidelijk in bloeddorstige monsters verandert.



    Darkest Dungeon: The Crimson Court introduceert een nieuwe regio vol uitdagende vijanden, The Courtyard. Drie krachtige eindbazen bewaken de geheimen van de gangen vol vallen en obstakels. Als je in de binnenplaats vecht, kunnen je handlangers besmet raken met de Crimson Curse, een verwoestende aandoening waarbij je ze bloed moet geven om te voorkomen dat ze monsters worden. Gelukkig kun je bloed krijgen van je ontmoetingen en schatkisten in de binnenplaats en sommige andere gebieden. Je zult ook nieuwe curiosa vinden om je helden te versterken en de uitbreiding voegt tien nieuwe districten toe waar je hun vechtcapaciteiten en moreel kunt verbeteren.



    Met Darkest Dungeon: The Crimson Court breng je de moeilijkheidsgraad van het spel naar een uitdagender niveau. Naarmate de Crimson Curse zich verspreidt, zal de Fanatic door de gangen van de kerkers gaan zwerven. Deze machtige baas is vastbesloten zelf een einde te maken aan de vloek en zal jacht maken op je handlangers die aan de ziekte lijden. Gelukkig kun je de hulp inroepen van de Flagellant. Deze nieuwe handlanger kan tegen een stootje en verzwakt zijn vijanden door hen zware wonden toe te brengen die hen doen bloeden.



    Darkest Dungeon: The Crimson Court is de perfecte uitbreiding voor degenen die een nog uitdagender ervaring willen in Darkest Dungeon.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Darkest Dungeon

    Beste prijzen voor Darkest Dungeon The Crimson Court

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Darkest Dungeon: The Crimson Court

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief