Instant Gaming EU
 
 

STAR WARS: The Clone Wars - Republic Heroes

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Clone Wars-animatieserie komt tot leven in STAR WARS: The Clone Wars - Republic Heroes. Speel als je favoriete animatiefiguur uit de tv-serie, waaronder Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu en Captain Rex. Beleef een nieuw verhaal dat de gebeurtenissen van The Clone Wars Seasons One en Two overbrugt.



    Kies je favoriete personage en duik meteen in een nieuw plot waarin je een Separatistische moordenaar moet stoppen om chaos te zaaien in de Republiek. Breek als Jedi door hordes vijandelijke droids met behulp van fenomenale Force Powers en lightsaber vaardigheden. Of ren en schiet je een weg door de vijand als Republic Commando. Navigeer je een weg door 40 levels verspreid over vier verschillende planeten. Steel droids en gebruik ze om hun eigen kameraden aan te vallen.



    STAR WARS: The Clone Wars - Republic Heroes De animatiestijl van de tv-serie is getrouw overgenomen en zelfs de originele stemacteurs zijn terug. Het komt zo dicht mogelijk bij het zelf beleven van The Clone Wars. Maak je klaar om de oorlog naar de Separatisten te brengen, en moge de Force met je zijn!

    Lees verder

    Beste prijzen voor STAR WARS The Clone Wars Republic Heroes

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over STAR WARS: The Clone Wars - Republic Heroes

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief