Instant Gaming EU
 
 

Master of Orion 3

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom bij de derde aflevering van een groot strategisch spel dat zich afspeelt in de ruimte. Master of Orion 3 zet je neer als de leider van een van de 16 beschavingen. Uw taak is om de grootste ruimtevaartbeschaving van allemaal te worden, en om dat te doen moet u als eerste de planeet Orion bereiken, zijn geheimen ontdekken en de heerschappij over de rest van het universum krijgen!



    Kies een van de 16 unieke rassen, elk met een startvoordeel. Speel je de diplomatieke mensen? De technologisch geavanceerde Psilons? Of misschien de sluwe Imsaeis? Of de economisch begaafde Cynoids? De keuze is aan jou.



    Wie je ook kiest, je moet omgaan met de rest van de beschavingen. Voer spionage uit om hun onderzoek te stelen, sluit en verbreek naar eigen goeddunken allianties, veroorzaak chaos op vijandelijke planeten met behulp van uitvluchten en vermoord staatshoofden om chaos te zaaien. Als alles mislukt, kun je altijd de totale oorlog verklaren en vloten van schepen bouwen om je vijand aan te vallen.



    Breid je uit door een willekeurig melkwegstelsel waar geen twee kaarten hetzelfde zijn. Zoek naar vruchtbare of mineraalrijke planeten en bezet ze voordat de vijand dat kan. Bouw een vloot en bescherm wat je bezit. Alleen dan kun je de melkweg veroveren in Master of Orion 3.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Master of Orion 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Master of Orion 3

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief