Instant Gaming EU
 
 

Killing Floor: Incursion

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neem het op tegen het zombiegevaar in een speciaal voor VR ontwikkelde Killing Floor-game. Killing Floor: Incursion neemt je mee op een epische en bloederige tocht door boerderijen en naar de diepten van de Parijse catacomben om de oorzaak van het gemuteerde zombiegevaar te vinden.



    Killing Floor: Incursion brengt je een volledig nieuw verhaal, verdeeld over vijf hoofdstukken, waarin de relatie tussen de Horzine corporatie en het Zed-gevaar wordt beschreven. Speel de campagne alleen of samen met een vriend om je te helpen. Gebruik verschillende wapens om een einde te maken aan de Zeds. Schakel ze uit met bijlen, pistolen, jachtgeweren, scherpschuttersgeweren en zelfs in stukken gehakte lichaamsdelen. Kijk hoe zombiehoofden en ledematen de lucht in gaan en lichamen ontploffen. De gore hier moet je zien om het te geloven.



    Killing Floor: Incursion Stel je Zed-moordvaardigheden op de ultieme test in het speltype Endless. Bevecht golf na golf van zombies totdat je uiteindelijk verliest. Je krijgt te maken met zombies die kruipen, zombies die rennen en zombies die plasmakanonnen afschieten. Neem voor extra plezier een vriend mee!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Killing Floor Incursion

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Killing Floor: Incursion

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief