Eneba COM
 
 

Stardeus

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw een kolonie in een afgelegen gebied in de ruimte als een intelligente AI in Stardeus, een basisbouw sci-fi strategiegame geïnspireerd door Rimworld en Factorio. Met je leger van drones en je bemanning van menselijke kolonisten moet je van een wrak sterrenschip een bloeiende gemeenschap maken, wat er ook voor nodig is.



    Een noodsituatie heeft je sterrenschip getroffen. Je moet je drones gebruiken om de catastrofale schade aan je schip te repareren voordat je overwinterende menselijke bemanning sterft. Met je beperkte middelen moet je je schip opnieuw gebruiken, repareren en herbouwen. Met genoeg tijd kun je het bouwen volgens je eigen ontwerp, waarbij je erop moet letten dat de levensinstandhoudingssystemen, de warmte en de zuurstof in balans zijn om je mensen in leven te houden.



    Als je kolonisten wakker zijn, zet ze dan meteen aan het werk. Laat ze de diepe ruimte verkennen en nieuwe werelden ontdekken om te exploiteren. Onderzoek geavanceerde technologieën om de harde omgeving waarin je je bevindt beter te overleven. Ten slotte moet je je verdedigen tegen allerlei bedreigingen, invasieve buitenaardse soorten, ruimtepiraten en willekeurige gebeurtenissen die door het spel worden bepaald.



    Word je een welwillende machinegod of een ijzeren tiran? Jij mag kiezen in Stardeus.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stardeus

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Stardeus

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief