Instant Gaming EU
 
 

ASTLIBRA Revision

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    ASTLIBRA Revision, een meesterwerk van ontwikkelaar KEIZO dat al 14 jaar in de maak is, combineert het allerbeste van platform- en JRPG-mechanica met een ingrijpende saga over tijd en lot.



    Je naamloze hoofdpersoon en je beste vriend zijn op de vlucht voor demonische indringers wanneer je bewusteloos raakt. Als je bijkomt, ontdek je dat je vriend is meegenomen en je enige metgezel is een pratende kraai genaamd Karon, die je vertelt dat alle andere mensen van de aardbodem zijn verdwenen. Je bent vastbesloten je vriend te vinden, dus beginnen jij en je nieuwe metgezel aan een zoektocht die jaren in beslag zal nemen en waarbij je zowel door de ruimte als door de tijd zult reizen.



    Vanaf hier verken je een enorme wereld vol woeste monsters en uitdagende eindbazen. Je moet je een weg banen door alle monsters om uiteindelijk de demonische invasie te verslaan. Verzamel en gebruik de meest tactische wapens die je kunt vinden. Zwaarden, speren, werpmessen en magische staven zijn allemaal standaard. Level-up van je personage en het verwerven van vaardigheden die alles wat in de weg staat zal decimeren.



    ASTLIBRA Revision heeft meer te bieden als je het voltooid hebt. Speel een naschrift na het laatste hoofdstuk, en je komt in een nieuw avontuur terecht.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ASTLIBRA Revision

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over ASTLIBRA Revision

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief