Eneba COM
 
 

Monster Prom 3: Monster Roadtrip

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bereid je voor op een monsterlijk grappige vakantie in Monster Prom 3: Monster Roadtrip. Een vervolg op de visual novel en dating game Monster Prom, Monster Roadtrip neemt je mee op reis naar verschillende exotische locaties terwijl je hilarische personages ontmoet en ja, een kans op liefde krijgt.



    Opnieuw word je getrakteerd op de vertrouwde kunststijl van Monster Prom en dezelfde oneerbiedige humor. Jij en vier van je vrienden maken samen een roadtrip en komen allerlei maffe situaties tegen. Je beslissingen bepalen de uitkomst van je reis - doe je het goed, dan bereik je een van de exotische locaties waar je van droomt.



    Onderweg ontmoet je verschillende lifters die je kunt meenemen op je reis. Ga om met meer dan 10 nieuwe personages en als je je kaarten goed speelt, scoor je misschien wel een date met een van hen. Kijk ook uit naar verschillende terugkerende personages uit de vorige games.



    Monster Prom 3: Monster Roadtrip is ook een co-op spel met overlevingsmechanismen. Je hebt niet veel middelen om mee te beginnen, dus jij en je vrienden moeten samenwerken om de road trip gaande te houden. Zullen jullie de perfecte vakantie hebben, of verdwalen in de wildernis? Dat is helemaal aan jou!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Monster Prom 3 Monster Roadtrip

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Monster Prom 3: Monster Roadtrip

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief