Instant Gaming EU
 
 

The Entropy Centre

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Voorkom dat de wereld vergaat door het element tijd te gebruiken om puzzels op te lossen in The Entropy Centre. Als spirituele opvolger van de Portal-serie speelt dit first-person puzzelspel zich af op een enorm ruimtestation dat rond de planeet Aarde draait. Als gevolg van een uitstervende gebeurtenis staat de wereld in brand en heb je bijna geen tijd meer. Je moet door het Entropy Centre navigeren, de kern ervan bereiken en daar een manier vinden om de apocalyps te stoppen.



    Je enige hulp en metgezel is ASTRA, een AI-pistool dat is ontworpen om het element tijd te beheersen. Met haar aan je zijde kun je de chronologie van een object in kaart brengen en het terug naar het verleden verplaatsen. Zo kun je pilaren en andere kapotte structuren herbouwen, voorwerpen terugbrengen naar vroegere locaties, machines weer laten werken en voorkomen dat structuren instorten. Gebruik je tijdcapaciteiten om breinbrekende puzzels op te lossen en je een weg te banen naar het hart van het station - voordat de tijd om is!



    Aangevuld met geestige dialogen, fantastisch stemacteerwerk en een reeks werkelijk uitdagende puzzels, biedt The Entropy Centre een ongelooflijk leuke tijd voor degenen die van Portal hielden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Entropy Centre

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over The Entropy Centre

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief