Instant Gaming EU
 
 

Poly Bridge 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Net als zijn populaire voorganger is Poly Bridge 2 een op fysica gebaseerd puzzelspel en bouwsim waarbij je bruggen moet maken om mensen over te laten steken. De aangepaste fysica-engine van het vervolg bevat nu nieuwe levels, nieuwe mechanica, een workshopcampagne en meer.



    Stel je ingenieursvaardigheden op de proef door allerlei maffe bruggen te bouwen - het doel is gewoon om mensen over te laten steken. Met de nieuwe veermaterialen kun je voertuigen van de ene plek naar de andere laten stuiteren. Een first break indicator vertelt je wat er eerst fout ging in je ontwerp. Met een nieuw drieweg-splijtmechanisme kun je je brug op complexe manieren bewegen. Bovendien is de fysica-engine verbeterd om voorspelbare simulaties te genereren - zolang al je elementen hetzelfde blijven, is je resultaat dat ook!



    Je kunt het opnemen tegen andere spelers via een online leaderboard. Of als je liever alleen speelt, kun je in de zandbakmodus je eigen scenario's ontwerpen met nieuwe objecten, hellingen en meer dan 20 soorten voertuigen. Bouw je brug op jouw manier met Poly Bridge 2!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Poly Bridge 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Poly Bridge 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief