Instant Gaming EU
 
 

theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve is een spel van Avalanche Studios en Expansive Worlds. Het is het zevende reservaat in de populaire serie jachtspellen, dit keer in Europa. Het ligt in het Sierra Morena gebergte in Spanje en de prachtige achtergrond bestaat uit glooiende heuvels en weelderige valleien vol met wilde dieren.



    De uitgestrekte kaart bevat acht grote gebieden die een gevarieerde habitat vormen voor verschillende diersoorten, zoals de Iberische moeflon, Beceite steenbok, Gredo steenbok, Ronda steenbok, Zuidoost-Spaanse steenbok, Iberische wolf en Europese haas. Al deze dieren bieden unieke jachtuitdagingen, variërend van het opsporen van ongrijpbare roofdieren tot het besluipen van je prooi in dichte bossen of in open velden. Het bevat ook enkele eerder beschikbare dieren zoals edelherten (Hirschfelden en Parque Fernando), reeën (Hirschfelden) en wilde zwijnen (Hirschfelden & Medved). Hoewel het zoeken te voet of met voertuigen zoals ATV's effectief is om ze snel te vinden, is sluiptactiek soms noodzakelijk om een van die felbegeerde trofeeën te bemachtigen. Bovendien kunnen ervaren spelers hun vaardigheden testen in verschillende jachtactiviteiten op de schietbaan, boogschietbanen en zelfs visvijvers.



    Samengevat is theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve een meeslepende ervaring voor iedereen die op zoek is naar spannende jachtavonturen. Met het gedetailleerde grafische ontwerp van de 8 grote gebieden en de rijkelijk bevolkte wilde dieren zal dit spel zeker in de smaak vallen bij elke fanatieke jager of gamer.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : theHunter: Call of the Wild

    Beste prijzen voor theHunter Call of the Wild Cuatro Colinas Game Reserve

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief