Instant Gaming EU
 
 

Paw Patrol: On A Roll!

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Paw Patrol: On A Roll! is een spel gebaseerd op het populaire kinderprogramma Paw Patrol. Ontwikkeld door Outright Games, laat het spel spelers de controle nemen over hun favoriete Paw Patrol karakters, waaronder Chase, Marshall en Skye, als ze beginnen aan spannende missies om hun geliefde Adventure Bay te redden.



    Het spel biedt een verscheidenheid aan avontuurlijke levels, waar spelers de unieke vaardigheden van elk personage moeten gebruiken om puzzels op te lossen, obstakels te overwinnen en missies te voltooien. Van het besturen van een brandweerwagen tot het bestrijden van branden of het uitvoeren van gewaagde reddingen, elk level van het spel biedt een spannende en meeslepende ervaring.



    De kleurrijke graphics van het spel zijn trouw aan de stijl van het tv-programma, met gedetailleerde modellen van personages en realistische omgevingen. Het geluid en de stemmen zijn ook goed gedaan, met bekende stemmen uit de show die bijdragen aan de kindvriendelijke ervaring van het spel.



    Paw Patrol: On A Roll! biedt spelers een eindeloze hoeveelheid plezier, met een verscheidenheid aan levels om te voltooien, de mogelijkheid om nieuwe missies vrij te spelen, en de mogelijkheid om pup traktaties te verzamelen om hun in-game ervaring aan te passen. Het spel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een geweldige keuze is voor familiespellen of voor Paw Patrol-fans die op een nieuwe en spannende manier met hun favoriete personages willen omgaan.



    Over het geheel genomen is Paw Patrol: On A Roll! een boeiende, speelse en plezierige spelervaring voor kinderen die waardevolle lessen leert zoals teamwerk en het oplossen van problemen, terwijl het ook een bron van vermaak is. Het is een uitstekend spel voor kinderen en ouders die van de Paw Patrol-franchise houden en samen plezier willen maken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Paw Patrol On A Roll!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Paw Patrol: On A Roll!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief