Instant Gaming EU
 
 

Farlanders

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Farlanders is een strategiespel in retrostijl dat je uitdaagt met de bouw van een kolonie op de Rode Planeet. Het spel stelt een breed scala aan middelen en gereedschappen tot je beschikking om de eerste menselijke kolonie op Mars te creëren. Met behulp van turn-based gameplay mechanics, zul je beginnen met het terraforming van de planeet als je een geschikte plaatsing voor uw basisgebouwen te creëren. Vanaf daar kun je denken aan het uitbreiden van je kolonie door het toevoegen van meer gebouwen, waaronder huisvesting, waterpompen, boerderijen, fabrieken en meer. Je doel is om een nederzetting te bouwen waar de kolonisten comfortabel kunnen leven en bloeien.



    De ruimte in Farlanders is beperkt, dus je moet de indeling van je basis vooruit plannen en je aanpassen aan het terrein. Het terrein wordt in elk spel procedureel gegenereerd, dus de omstandigheden die je aantreft zullen altijd anders zijn. En als je ruimte aan de oppervlakte opraakt, kun je altijd diep graven en je faciliteiten ondergronds uitbreiden. Als je je middelen efficiënt beheert en een goede strategie volgt, zul je uiteindelijk een gelukkig leven leiden in een zelfvoorzienende kolonie. Je kunt zelfs tijd vinden om buitenaardse artefacten te onderzoeken.



    Farlanders beschikt over pixel-art graphics in 2D en een gameplay stijl die doet denken aan de beste klassiekers in het city building genre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Farlanders

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Farlanders

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief