BG PPC IG EN
 
 

SpellForce: Conquest of Eo

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stijg op als een tovenaar die een fantasieland verovert in SpellForce: Conquest of Eo. Dit is een turn-based strategie-RPG waarin je speelt als een meester tovenaar die zowel legers als helden bestuurt. Stuur je troepen ten strijde tegen collega-tovenaars en bewijs wie de opperste tovenaar is!



    Kies je toverschool: necromancer om doden op te wekken, artificer om artefacten te maken, of alchemist om drankjes te maken. Gebruik 60 spreuken en bestuur meer dan honderd soorten troepen om voor je zaak te vechten.



    Het rijk van Eo ligt voor je open. Verzamel macht door het land te verkennen en speurtochten, schatten, machtsvoorwerpen en grondstoffen te vinden. Sluit bondgenootschappen met bevriende steden, verzamel leerlingen om het land te claimen en stuur arbeiders uit om grondstoffen voor je te verzamelen. Blijf trouw aan de zoektocht van je meester en ontdek de krachtigste bron van magie ooit: het Allfire! Hoe meer bronnen van het Allfire je beheerst, hoe meer je wonderbaarlijke nieuwe spreuken kunt onderzoeken, magische artefacten kunt maken en je tovenaarstoren kunt verbeteren om je macht over de wereld te verspreiden.



    Je zult niet zonder tegenstand blijven op je zoektocht - er bestaan andere tovenaars die het land en zijn bronnen willen opeisen. Je moet hun legers tegenkomen en bewijzen dat jij de kracht hebt om te heersen. SpellForce: Conquest of Eo.

    Lees verder

    Beste prijzen voor SpellForce Conquest of Eo

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over SpellForce: Conquest of Eo

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief