Eneba COM
 
 

Golfie

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Golfie is een innovatief spel dat de beste elementen van golf en gaming combineert. Het is een unieke ervaring voor zowel gamers als golfers, met zijn combinatie van op vaardigheden gebaseerde uitdagingen, strategische besluitvorming en leuke beloningen. Het is roguelike minigolf deck builder.



    Je kunt kiezen uit banen van over de hele wereld, elk met zijn eigen doelstellingen. Je moet je slagen zorgvuldig plannen om elke baan met succes te doorlopen. Onderweg kun je munten verzamelen die je kunt gebruiken om meer uitdagende levels of speciale vaardigheden zoals snellere ballen of grotere clubs vrij te spelen. Hoe succesvoller je bent in het voltooien van banen, hoe hoger je klimt in het klassement van Golfie.



    Als klap op de vuurpijl biedt Golfie een spannende multiplayer modus waarin spelers het in real-time tegen elkaar kunnen opnemen op verschillende banen wereldwijd. Omdat er elke maand toernooien beschikbaar zijn en er regelmatig nieuwe levels worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om jezelf mee uit te dagen! Dus waar wacht je nog op? Pak je clubs en begin vandaag nog met het spelen van Golfie!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Golfie

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Golfie

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief