Eneba COM
 
 

Zombie Cure Lab

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Zombie Cure Lab is een spannend en uitdagend spel ontwikkeld door Thera Bytes GmbH. Het speelt zich af in een post-apocalyptische wereld overspoeld door zombies, waar de speler de rol aanneemt van een wetenschapper die een team leidt dat de taak heeft een remedie te vinden voor het zombievirus. Het spel biedt een unieke benadering van het populaire zombie-apocalyps genre, waarbij spelers zich niet alleen kunnen verdedigen tegen de zombies, maar ze ook kunnen genezen en transformeren in Mens-Zombie Hybriden.



    Aan het begin van het spel krijgen de spelers een klein laboratorium waar ze grondstoffen moeten verzamelen, onderzoek moeten doen en specialisten moeten werven voor hun team van wetenschappers. Het spel biedt een grote verscheidenheid aan grondstoffen en verschillende chemicaliën, die worden gebruikt om experimenten uit te voeren en nieuwe technologieën te onderzoeken. Naarmate spelers verder komen in het spel, spelen ze nieuwe middelen en technologieën vrij, terwijl ze hun laboratorium en team effectief beheren.



    Al met al is Zombie Cure Lab een complex en uitdagend spel met een unieke kijk op het zombie-apocalyps genre. De focus op het genezen van zombies onderscheidt het van andere games in het genre. Met een breed scala aan middelen, uitdagende missies en geavanceerde verdedigingssystemen, Zombie Cure Lab is zeker uren speelplezier voor elke fan van post-apocalyptische games.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Zombie Cure Lab

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Zombie Cure Lab

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief