Instant Gaming EU
 
 

Quest Hunter

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Quest Hunter is een 2D rollenspel vol actie, ontwikkeld door 2 Zombie Games. In deze spannende titel nemen spelers de rol aan van een dappere avonturier op een missie om hun thuiswereld van de ondergang te redden. Onderweg moeten ze verschillende opdrachten vervullen en mysterieuze kerkers verkennen op zoek naar krachtige artefacten en beloningen.



    Quest Hunter bevat prachtige handgeschilderde kunst die het een unieke sfeer geeft. Spelers reizen door gedetailleerde en gevarieerde omgevingen zoals bossen, grotten, woestijnen, moerassen en meer. Met een intuïtief en eenvoudig te gebruiken besturingssysteem in combinatie met snelle gevechtsmechanismen; Quest Hunter biedt een plezierige ervaring voor gamers van alle niveaus. Spelers beginnen met een schop. Later zijn er verschillende voorwerpen die spelers kunnen uitrusten, zoals zwaarden, knuppels, koekenpannen, enz. Elk personage gebruikt verschillende wapens zoals zwaarden of geweren om monsters te verslaan met combinaties van gewone aanvallen plus magische vaardigheden die worden aangedreven door Mana-bollen die van verslagen vijanden of gevonden kisten in de kerkers vallen. Naast het spannende speltype voor één speler, waarin je het verhaal doorloopt en sterkere uitrusting krijgt, verborgen in containers in geheime gebieden, is er ook een online coöperatief speltype beschikbaar, zodat je het samen met vrienden tegen de monsters kunt opnemen.



    Al met al biedt Quest Hunter een unieke combinatie van ouderwetse charme en moderne functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor gamers die op zoek zijn naar een meeslepende avonturentitel. Met zijn boeiende kunststijl, gevarieerde klassen, intense gevechtssysteem en boeiende multiplayermodus is dit een titel die je niet wilt missen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Quest Hunter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Quest Hunter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief