Instant Gaming EU
 
 

Lock's Quest

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Lock's Quest is een strategiespel ontwikkeld door Digital Continue. Het spel speelt zich af in de wereld van Kingdom Force, waar spelers de rol aannemen van een jonge leerling genaamd Lock, belast met het verdedigen van zijn vaderland tegen een leger van mechanische bedreigingen bekend als het Clockwork Army.



    Het spel heeft een verhaalgedreven campagnemodus die zich uitstrekt over meerdere dagen en nachten, waarbij elke dag bestaat uit bouw- en voorbereidingsfasen, gevolgd door een aanvalsfase. Tijdens de bouwfase moeten spelers strategisch muren, torentjes, vallen en andere verdedigingswerken plaatsen om hun fort te beschermen tegen een dreigende invasie. In de voorbereidingsfase kunnen spelers beschadigde structuren repareren en nieuwe maken met behulp van grondstoffen die ze tijdens de bouwfase hebben verzameld.



    Tijdens de aanvalsfase moeten spelers de controle over Lock overnemen en in realtime vechten tegen het Clockwork Army. Lock is gewapend met verschillende wapens en vaardigheden die hij kan gebruiken om de vijand te verslaan, waaronder zwaarden, hamers, bommen en magische spreuken. Spelers moeten Locks gezondheid en energie en de verdediging van hun fort zorgvuldig beheren om de aanvallen van de vijand af te slaan.



    De graphics en muziek van het spel zijn opmerkelijk, met een charmante en kleurrijke kunststijl en een soundtrack die de thema's avontuur, fantasie en heldendom van het spel benadrukt.



    Lock's Quest Er is ook een multiplayermodus, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in frontale gevechten of in coöperatieve gameplay hun forten kunnen verdedigen tegen golven van vijanden.



    Over het geheel genomen is Lock's Quest een boeiend en uitdagend strategiespel dat strategische planning, resource management en snelle reflexen vereist om te slagen. Het is een must-play voor fans van tower defense en real-time strategy games en een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een unieke en vermakelijke spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lock's Quest

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Lock's Quest

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief