Eneba COM
 
 

MiLE HiGH TAXi

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    MiLE HiGH TAXi is een indie arcade racegame waarin je de rol van een taxichauffeur op je neemt. De actie speelt zich af in een drukke futuristische stad waar de wolkenkrabbers hoog in de lucht staan en de neonlichten 's nachts knipperen met een regenboog aan kleuren. Je bestuurt een kleine hovertaxi en je doel is heel eenvoudig: je klanten zo snel mogelijk van de ene plaats naar de andere brengen. Natuurlijk vereist dat bliksemreflexen en waanzinnige rijvaardigheden.



    MiLE HiGH TAXi is zwaar geïnspireerd op enkele scènes uit de film The Fifth Element. Hopelijk word je niet achtervolgd door de politie zoals Korben Dallas in de film. De stad is een doolhof van meerdere niveaus die dagelijks door een groot aantal voertuigen worden doorkruist. Je weet nooit wanneer er een obstakel opduikt. Daarom moet je je volledig concentreren op het rijden. Een moment van afleiding kan eindigen in een verschrikkelijke crash.



    Het spel heeft verschillende spelstanden, en je kunt moeilijkere uitdagingen aangaan naarmate je vaardigheden en kennis verbeteren, of gewoon lekker chillen en een uitgestrekte stad verkennen terwijl je je vliegende taxi bestuurt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor MiLE HiGH TAXi

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over MiLE HiGH TAXi

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief