Instant Gaming EU
 
 

Medieval Kingdom Wars

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Medieval Kingdom Wars is een unieke fusie van twee genres, RTS en Grand Strategy, waarmee spelers de middeleeuwse geschiedenis kunnen herschrijven door middel van bloedstollende belegeringsgevechten. Als een kleine heer in dienst van je koning in middeleeuws Europa moet je regeren, bouwen en overleven in een tijd waarin macht vaak wordt gewonnen door wapengeweld.



    De gameplay in deze titel is zowel gevarieerd als meeslepend, met een hoge mate van realisme tijdens belegeringsgevechten, veldslagen en zeeslagen. Deze gevechten worden uitgevoerd met een ongeëvenaarde mate van wreedheid, waardoor je het gevaar en de wreedheid van middeleeuwse oorlogsvoering echt ervaart. Of je nu vijandelijke bolwerken belegert of je troepen aanvoert in bloedige gevechten, de spanning en opwinding zijn overal voelbaar. Spelers krijgen ook te maken met een innovatief rogue-achtig progressiesysteem naarmate ze verder komen in het spel. Dit systeem voegt niet alleen een extra laag diepte toe aan het spel, maar zorgt er ook voor dat elke speelbeurt uniek en uitdagend is. Bovendien bevat het spel epische steden en gevechten die spelers urenlang bezig zullen houden.



    Kortom, Medieval Kingdom Wars is een spectaculair RPG-spel dat je ongetwijfeld intense uren gameplay en een unieke en meeslepende ervaring zal bezorgen. Het is een must-play game voor elke fan van RTS of Grand Strategy, en de meeslepende gameplay, het ingewikkelde ontwerp en de brute gevechtsmechanismen zorgen voor een onvergetelijke spelervaring. Dus maak je troepen klaar, slijp je messen en bereid je voor op het ultieme middeleeuwse avontuur in Medieval Kingdom Wars.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Medieval Kingdom Wars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Medieval Kingdom Wars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief