Instant Gaming EU
 
 

Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion is een spannende game die gamers een epische strijd laat beleven in hun pogingen om de mensheid te bevrijden van de verschrikkingen van de Aetherials. De nieuwe uitbreiding bevat twee spannende hoofdstukken die spelers kunnen verkennen en voegt veel diepte en complexiteit toe aan de toch al boeiende verhaallijn van Grim Dawn.



    In Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion kruipen spelers in de huid van de held en vechten ze tegen machtige krachten terwijl ze door donkere kerkers trekken, verborgen geheimen ontdekken en gedurfde missies uitvoeren. Met weelderige 3D-beelden, dynamische weerseffecten, vernietigbare omgevingen, een real-time passief vaardigheidssysteem en willekeurige buitdruppels van monsters en NPC's biedt deze game genoeg voor avonturiers, zowel oude als nieuwe! De hoofdzoektocht bestaat uit het redden van verloren personages die je vergezellen op je reis terwijl je verschillende taken uitvoert die te maken hebben met het verzamelen van grondstoffen of het vechten tegen machtige vijanden. Onderweg kun je het opnemen tegen elementaire goden of zelfs demonische heren met speciale vaardigheden zoals het oproepen van vuurballen of het manipuleren van de tijd zelf.



    De uitgestrekte wereld bestaat uit verschillende biomen, zoals noordelijke woestenijen vol sneeuwjacht of verlaten, dorre, in mist gehulde gebieden waar elke stap je laatste kan zijn. Je vindt er grote open ruimtes vol vijandige wezens die nietsvermoedende spelers op elk moment in een hinderlaag kunnen lokken. Naarmate je vordert in het spel, kun je je personage aanpassen en nieuwe vaardigheden vrijspelen om het nog krachtiger te maken. Met honderden uren content in Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion is het een ervaring die elke gamer minstens één keer zou moeten proberen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Grim Dawn

    Beste prijzen voor Grim Dawn Ashes of Malmouth Expansion

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief