Instant Gaming EU
 
 

Hell of an Office

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Toen je je aanmeldde voor een baan in de hel, verwachtte je niet dat de omstandigheden het beste zouden zijn, maar het heeft je zeker gebrand. Hell of an Office is een 3D-platformer waarin je de rol aanneemt van een kantoormedewerker in de hel. Je moet koste wat het kost ontsnappen, en je zult alles doen wat nodig is, zelfs het aanpakken van de honderd niveaus van een demonische kantoortoren. Daar doorheen klimmen wordt een uitdaging die niet voor doetjes is weggelegd.



    Stel je een scenario voor vol brandende lava, nachtmerrieachtige landschappen, valstrikken en allerlei gevaren. Eén verkeerde stap en je loop eindigt. Wees te langzaam, en je bent er geweest. Gelukkig heb je de kracht van je nietmachine om door de levels te sprinten in een verticale dodenrace waar alleen de snelste overleeft. Je vertrouwde gereedschap heeft je lang gesteund, en je laat het niet achter.



    In Hell of an Office stijgt het hellevuur voortdurend van de bodem op, waardoor je reis nog drukker wordt. Je hart zal adrenaline pompen terwijl je zo snel mogelijk rent, van het ene platform naar het andere springt en elke kans die je hebt gebruikt om je snelheid te verhogen. Alleen door de top van de toren te bereiken ontsnap je aan Hell of an Office.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hell of an Office

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Hell of an Office

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief