Instant Gaming EU
 
 

Hidden & Dangerous: Action Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verborgen & Gevaarlijk: Action Pack is een spannend en meeslepend strategiespel uit de Tweede Wereldoorlog, ontwikkeld door Illusion Softworks. Spelers nemen de leiding over een eliteteam van internationale commando's met de missie om diep in vijandelijk gebied gevaarlijke doelen te bereiken.



    In Hidden & Dangerous: Action Pack moeten spelers hun team uitrusten met wapens, explosieven en surveillanceapparatuur voordat ze een intense strijd aangaan tegen iedereen die hen in de weg staat. Ze worden op de proef gesteld terwijl ze door bossen vol sluipschutters, ondergrondse tunnels en dodelijke stadsstraten navigeren op hun zoektocht naar vrijheid. De kaart boven je hoofd biedt een bovenaanzicht van het slagveld, zodat spelers hun manoeuvres in een fractie van een seconde nauwkeurig kunnen synchroniseren - strategische planning is vereist om er levend uit te komen! Het wapenspel biedt ook realistische fysica, terwijl de reikwijdte van de wapens de gevechtsuitkomsten drastisch kan beïnvloeden, afhankelijk van waar je het tegen opneemt.



    Hidden & Dangerous: Action Pack bevat 40 verschillende personages uit heel Europa, waardoor je elke keer weer een unieke ervaring beleeft. Je hebt toegang tot authentieke historische voertuigen zoals tanks en vliegtuigen, wat zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van realisme terwijl je het opneemt tegen vijandelijke troepen op verschillende kaarten, variërend in grootte van kleine steden tot grote steden. Er is ook ondersteuning voor maximaal 8 spelers. Als je een fan bent van klassieke strategiespellen en actie uit de Tweede Wereldoorlog, dan is Hidden & Dangerous: Action Pack het spel voor jou. Ervaar intens vuurgevecht terwijl je het opneemt tegen vijanden in dit realistische en meeslepende wereldoorlogavontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hidden & Dangerous Action Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Hidden & Dangerous: Action Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief