Instant Gaming EU
 
 

Valthirian Arc: Hero School Story

  • PC
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Valthirian Arc: Hero School Story is een spel dat simulatie en rollenspel combineert. Spelers kruipen in de huid van het schoolhoofd van hun eigen school, waar ze naast het ontwikkelen van de faciliteiten ook de studenten en de faculteit aansturen. Als een ambitieuze hoge ambtenaar van het koninkrijk moeten spelers een prestigieuze academie voor helden ontwerpen en ze opvoeden tot volwaardige avonturiers.



    Valthirian Arc: Hero School Story biedt drie unieke verhaaltakken waarmee je speciale missies, klassen, personages, voorwerpen en meer kunt vrijspelen naarmate je verder komt in elke tak. Je kunt ook de bouwstructuur aanpassen aan je eigen smaak met talloze combinaties van meubels, zodat je echt iets unieks kunt creëren. Er staan je verschillende uitdagingen te wachten, zoals intense gevechten tegen woeste monsters of lastige puzzels die naar verborgen beloningen leiden. Bovendien zorgen de meeslepende quests met iconische personages met hun eigen verhaallijn voor nog meer diepgang in dit fantasie-universum. Spelers hebben volledige vrijheid over hoe ze hun academie ontwikkelen en hun leerlingen opleiden; of het nu via duelleertoernooien tussen rivaliserende scholen is of het beheren van bronnen zoals ambachtelijke materialen voor upgrades van uitrusting. Het brede scala aan vaardigheden in de game maakt het mogelijk om krachtige, onderling afhankelijke teams samen te stellen die elke uitdaging van vijanden of speciale gebeurtenissen zoals Boss Raids aankunnen.



    Met Valthirian Arc: Hero School Story krijgen gamers een plezierige en diepgaande ervaring van rollenspelavontuur, simulatie en aanpassing in een klassieke fantasiesetting. Of je nu je reis begint als directeur van je eigen school of dungeons verkent met je team helden, er zijn geen grenzen aan wat je kunt bereiken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Valthirian Arc Hero School Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Valthirian Arc: Hero School Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief