Instant Gaming EU
 
 

Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack is een uitbreiding op het veelgeprezen strategiespel Total War: ROME II. Deze uitbreiding bevat vier nieuwe speelbare facties, elk met hun eigen cultuur en sterke punten. De koninkrijken Kush, Saba, Nabatea en Masaesyli komen aan bod in dit uitbreidingspakket met nieuwe personages, eenheden, beleidslijnen en technologieën die een wereld aan strategische mogelijkheden voor spelers openen.



    In Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack kunnen spelers de eeuwenoude woestijnen verkennen door middel van oorlogsvoering of diplomatie terwijl ze op zoek gaan naar machtige bondgenoten om naast hen te staan tegen vijanden op het slagveld. Terwijl deze facties hun rijk ontwikkelen, moeten spelers zorgvuldig in de gaten houden hoe grondstoffen worden besteed en tegelijkertijd rivaliserende legers in de gaten houden die waardevolle bezittingen uit andere regio's proberen te bemachtigen. Om vijanden efficiënter te verslaan, is het belangrijk om lokale kennis verstandig te gebruiken terwijl je door verschuivende politieke landschappen navigeert die worden veroorzaakt door steeds veranderende diplomatieke relaties tussen naties. Elke factie heeft haar eigen unieke cultuur met verschillende religieuze overtuigingen die van invloed zijn op de beleidsbeslissingen die je tijdens je heerschappij moet nemen, zoals het aanstellen van generaals en gouverneurs of het inwilligen van eisen van provincies die onafhankelijkheid of autonomie willen binnen de bestaande grenzen, terwijl je op elk moment in de tijdlijn van je campagne binnenlandse opstanden moet beheren die onder de oppervlakte van stabiliteit borrelen. Elke factie biedt een gevarieerde reeks eenheden, van lichte schermers tot zwaar gepantserde olifanten, die het slagveld helpen vormgeven.



    Uiteindelijk kan er maar één factie boven de anderen uitstijgen en erkend worden als het ware Desert Kingdom. Of je nu een veteraan bent of net begint, Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack belooft een spannende en unieke ervaring te bieden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War : Rome II

    Beste prijzen voor Total War ROME II Desert Kingdoms Culture Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief