Instant Gaming EU
 
 

Total War: THREE KINGDOMS - Yellow Turban Rebellion

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Total War: THREE KINGDOMS - Yellow Turban Rebellion is het eerste Warlord Pack voor Total War: THREE KINGDOMS. Deze uitbreiding voegt een gloednieuw hoofdstuk turbulente geschiedenis toe aan de veelgeprezen grand strategy-game. Spelers kunnen de Rebellie van de Gele Tulband herbeleven en voor of tegen Zhang Jiao en zijn broers vechten.



    Met nieuwe speelbare facties, unieke personages en spannende verhalende gebeurtenissen biedt Total War: THREE KINGDOMS - Yellow Turban Rebellion een aparte en meeslepende gameplay-ervaring. Spelers kunnen meer dan 30 nieuwe heldenpersonages rekruteren, waaronder historische figuren als Zhang Jiao, Han Sui en Gongsun Zan. Elk van deze personages kan worden aangepast met krachtige vaardigheden om hun troepen naar de overwinning te leiden. Spelers moeten ook door een uitgebreide, op verhalen gebaseerde campagnekaart navigeren met gloednieuwe doelen en verhalende gebeurtenissen. Spelers moeten keuzes maken die de toekomst van hun factie vormgeven, van diplomatie en handel tot militaire verovering en beslissende gevechten.



    De Gele Tulband Rebellie is een tumultueus tijdperk in de Chinese geschiedenis waarin de macht voor het grijpen ligt en niemand te vertrouwen is. Stijg boven de chaos uit in Total War: THREE KINGDOMS - Yellow Turban Rebellion en smeed je eigen lot. Bereid je voor op de strijd, want de Gele Tulband Rebellie zal je strategische moed op de proef stellen en bewijzen of jij het in je hebt om keizer van China te worden. Verover nieuwe landen, rekruteer machtige krijgsheren in je factie en leid je legers naar de overwinning in deze epische herziening van de Chinese geschiedenis.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: Three Kingdoms

    Beste prijzen voor Total War THREE KINGDOMS Yellow Turban Rebellion

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: THREE KINGDOMS - Yellow Turban Rebellion

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief