Instant Gaming EU
 
 

In Other Waters

  • PC

Topwinkels

    In Other Waters is een uniek avonturenspel dat de speler meesleept in een buitenaardse wereld. Als een intelligente AI is het jouw taak om je xenobiologische metgezel te helpen de diepten van de planeet te verkennen en haar geheimen en mysteries te onthullen. Je reist door verbluffend gedetailleerde omgevingen op zoek naar aanwijzingen die de diepe geschiedenis van de planeet kunnen ontsluieren en verborgen details over de ecologie van deze buitenaardse planeet kunnen onthullen. Onderweg kom je puzzels en obstakels tegen terwijl je probeert te begrijpen wat er onder het oppervlak van de oceaan ligt.



    De gameplay in In Other Waters bestaat voornamelijk uit verkenning. Je beweegt je voort met je scannerachtige interface en verzamelt gegevens over vreemde wezens en structuren. Naarmate je verder in onbekende gebieden komt, kunnen zowel technologische upgrades als nieuwe personages je helpen om meer te begrijpen van de omgeving om hen heen. Op bepaalde momenten of momenten tijdens de gameplay kunnen spelers in situaties terechtkomen waarin hun keuzes verstrekkende gevolgen hebben die doorwerken in hun reis onder het wateroppervlak - bereid je dus voor op moeilijke beslissingen tijdens je reis door het water. De soundtrack van In Other Waters is meeslepend en sfeervol en past perfect bij alle aspecten van de gameplay, van het navigeren door de wateren tot het verkennen van nieuw ontdekte werelden. Van mysterieuze omgevingsgeluiden zoals walvisgeluiden tot zachte pianostukken, de soundscape van de game voert spelers mee naar een verre plek terwijl ze de geheimen verkennen en ontdekken.



    De combinatie van verkenning, puzzels, verhalen en een meeslepende soundtrack maken In Other Waters een boeiende titel voor gamers die op zoek zijn naar iets unieks in hun game-ervaring. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nieuw in het genre, In Other Waters biedt een meeslepende reis als geen ander.

    Lees verder

    Beste prijzen voor In Other Waters

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over In Other Waters

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief