Instant Gaming EU
 
 

Greyhill Incident

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken je diepste angsten in een spannende survival horror ervaring waarin je een verschrikkelijke waarheid onder ogen ziet. Greyhill Incident plaatst je in de schoenen van Ryan Baker, een inwoner van het stadje Greyhill tijdens de vroege jaren 90. Het stadje is de laatste tijd erg veranderd door een toename van paranormale activiteiten waardoor het merendeel van de bevolking in een staat van angst is geraakt. Gesprekken over samenzweringen zijn aanwezig in het dagelijkse leven van het stadje, terwijl de media proberen die geruchten de kop in te drukken. Maar de waarheid is veel erger dan je zou verwachten in dit verhaalgedreven horroravontuur.



    In Greyhill Incident ben je gewoon een doorsnee jongen die een aantal gekke theorieën volgt en wil onderzoeken wat er echt gebeurt in zijn woonplaats. Het spel bevat een beklemmende sfeer vervuild met samenzweringstheorieën die je aan alles doen twijfelen. Uitgerust met een honkbalknuppel en een revolver graaf je diep in de geheimen achter de recente gebeurtenissen en kom je achter een verschrikkelijke waarheid: Greyhill is binnengevallen door grijze aliens uit de ruimte die iedereen in de stad willen ontvoeren.



    Greyhill Incident is een overlevingsverhaal waarin je puzzels moet oplossen, nuttige voorwerpen moet vinden en moet vechten tegen een buitenaardse dreiging om je buren te redden. Met een diep niveau van immersie en een sombere en donkere sfeer, vereist het spel dat je meer doet dan het dragen van een aluminiumfolie hoed om deze buitenaardse dreiging te stoppen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Greyhill Incident

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Greyhill Incident

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief