Kinguin advent rest
 
 

Alien abduction survival horror Greyhill Incident lanceert in juni

Alien abduction survival horror Greyhill Incident lanceert in juni

Je ontmoetingen met de Third Kind zullen allesbehalve hartelijk zijn in Refugium Games' Greyhill Incident, een survival horror waarin je het opneemt tegen vijandige aliens die in de jaren '90 een stad binnenvallen. Greyhill Incident lanceert op 9 juni voor PC en PlayStation consoles. Bekijk nu de lanceringstrailer:

 

 

Pas op voor de kleine grijze mannetjes

Greyhill Incident is duidelijk geïnspireerd op de film Signs van M. Night Shyamalan - compleet met een broer die een aluminiumfoliehoed draagt - en heeft ook veel weg van Outlast met zijn verhaalgedreven horror, donkere omgevingen en talrijke verborgen antagonisten die je door de nacht achtervolgen. Je speelt als Ryan Baker, een stadsbewoner die alleen gewapend is met een knuppel, een revolver met weinig kogels en je verstand. Dat zal genoeg moeten zijn om je woonplaats Greyhill te redden van de aliens. Het probleem is dat de inwoners uit angst voor spot de ontvoeringen door buitenaardse wezens niet willen aangeven bij de politie, dus het is aan jou om ze te redden. Je kunt stealth gebruiken om langs de aliens te sluipen, en als dat niet lukt, sla je hun hoofd in met je knuppel. Je moet ook voorraden verzamelen, je buren helpen, verschillende puzzels oplossen en tot op de bodem uitzoeken wat een overheidscomplot lijkt te zijn.

Het is tot nu toe een geweldig jaar geweest voor survival horror spellen, met het succes van de Dead Space remake, de Resident Evil 4 remake, en de komende remake van Silent Hill 2. Toch zijn dit allemaal slechts herhalingen van bestaande spellen. Het genre heeft nieuw bloed nodig, dus hopelijk zullen Greyhill Incident en het komende Amnesia: The Bunker wat broodnodige originaliteit in de mix brengen. We zullen zien of ze aan de verwachtingen van de vorige spellen voldoen.

Greyhill Incident komt op 9 juni uit voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. Pre-order vandaag nog een Greyhill Incident PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief