Eneba COM
 
 

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De iconische Atelier JRPG-serie keert terug in een nieuw en spannend deel. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is een nieuw avontuur met Ryza en haar vrienden in de hoofdrol. Het volgt hun avonturen terwijl ze onderzoeken wat er achter een vreemde poort ligt. Volgens een stem die van de andere kant van de poort komt, is het antwoord op het redden van hun wereld verbonden met de Code van het Universum, maar wat is die code en waar bevindt hij zich? Ryza begint aan een epische reis om het antwoord op al deze vragen te vinden.



    Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key bevat een enorme levende wereld met kaarten die naadloos op elkaar aansluiten, zodat je de wereld naar eigen inzicht kunt verkennen. Vorm een groep en kies uit 11 personages uit eerdere Atelier Ryza-games en ga verder in het grootste avontuur dat tot nu toe in de serie is uitgebracht. Vind de mysterieuze Keys en ontgrendel hun magische krachten met het synthesesysteem om ongekende resultaten in alchemie te bereiken terwijl je de geheimen van de nieuwe verhaallijn ontdekt.



    Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key bouwt voort op dezelfde mechanica als zijn voorgangers om een nieuwe ervaring te bieden met een intrigerende verhaallijn en een kleurrijke cast van nieuwe personages die je ontmoet terwijl je de wortels van de alchemie onderzoekt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief