Instant Gaming EU
 
 

Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire is een tactisch schietspel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. De speler kruipt in de huid van een geallieerde soldaat en leidt een kleine groep diep achter de vijandelijke linies om geheime missies uit te voeren en de overwinning van de geallieerden te bewerkstelligen.



    Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire heeft gedetailleerde graphics en realistische 3D-omgevingen die de setting van WW2 nauwkeurig weergeven, waardoor spelers het gevoel krijgen dat ze echt deel uitmaken van dit historische conflict. Je kunt niet alleen vanuit een derde-persoonsperspectief spelen, maar ook schakelen tussen een eerste-persoonsperspectief voor nauwkeuriger richten en mikken. Spelers moeten voorzichtig zijn wanneer ze hun team door gevaarlijke omgevingen manoeuvreren; als ze te onvoorzichtig zijn, zal dat waarschijnlijk tot een tragedie leiden. Er is een breed scala aan wapens beschikbaar; alles van standaard aanvalsgeweren tot vlammenwerpers kan door je team worden gebruikt om vijanden snel en efficiënt uit te schakelen - hoewel het meestal beter is om ze niet te waarschuwen als je niet wilt dat er versterkingen achter je aan komen. Je hebt al je verstand nodig om het op te nemen tegen de Axis-troepen, die in de snelle gameplay van Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire geduchte tegenstanders blijken te zijn.



    Van verkenningsmissies waarbij je heimelijk informatie verzamelt terwijl je contact met vijandelijke soldaten vermijdt, tot het doorbreken van bunkers met explosieven of het saboteren van vijandelijke plannen, Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire biedt een intense en boeiende ervaring voor gamers van alle niveaus. Met missies die variëren van relatief eenvoudig tot zeer complex, heeft deze game iets voor iedereen die van tactische shooters houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hidden & Dangerous 2 Courage Under Fire

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief