Instant Gaming EU
 
 

The Fold: Ingression

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed een wereld die nachtmerrieachtige geheimen verbergt in The Fold: Ingression. Deze dark fantasy thriller laat zich inspireren door Scandinavische mythen en legenden en levert een spannende ervaring met Lovecraftiaanse horrorelementen. Ga mee met Amund Vreim, een jonge Noor in zijn nieuwe baan als verdelger. Hij wordt naar Telemark, Noorwegen, gestuurd om te werken bij de Eikherad-kerk. Wanneer hij daar aankomt, treft hij een massief gebouw aan dat dateert uit het Vikingtijdperk. Wat een gemakkelijke en ontspannende klus leek, verandert al snel in een ervaring die hem aan zijn verstand doet twijfelen.



    De kerk is een mysterieuze plek die vele geheimen verbergt. Bij het verkennen ervan ontdek je dat je niet alleen bent. Een oud kwaad schuilt achter de sluier en jij bent de enige die kan voorkomen dat het onze wereld binnenkomt. Je verkenningstocht biedt je vele mogelijkheden om kennis te vergaren over dingen die ongemoeid moeten worden gelaten en je zult zelfs magische krachten verwerven. Maar het verkrijgen van zulke krachten heeft een prijs, en vroeg of laat begin je aan een gevaarlijke reis die tot waanzin kan leiden. Elke stap die je zet en elk duister geheim dat je ontdekt, brengt je dichter bij de verschrikkelijke waarheid die verborgen ligt in de diepten van de kerk.



    The Fold: Ingression is een spannend horroravontuur waarin je het opneemt tegen een wereld die je verstand te boven gaat en een zware last op je schouders legt om je voort te duwen naar een onzekere toekomst.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Fold Ingression

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Fold: Ingression

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief