Instant Gaming EU
 
 

Starship Troopers: Extermination

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De oorlog heeft jou nodig. Sluit je aan bij het leger en maak je klaar om tegen de Arachnids te vechten in Starship Troopers: Extermination. In deze coöperatieve first-person shooter sta je in de frontlinie en vecht je tegen de Bugs. Reis naar de planeet Valaka en vecht om een mijnkolonie te heroveren die is aangevallen door de Arachnids. Als lid van de Deep Space Vanguard, een elitetak van de Mobiele Infanterie, vecht je samen met andere spelers in spannende gevechten om doelen te bereiken op een slagveld dat wordt geteisterd door walgelijke insecten.



    Kies een van de drie klassen, Hunter, Operator en Bastion, elk met hun eigen uitrusting en vaardigheden, en maak je klaar om je team te ondersteunen in brute gevechten tegen hordes insecten. Verken het oppervlak van Valaka terwijl je missies voltooit, grondgebied herovert en het verdedigt tegen de dodelijke aliens. Naarmate je verder komt, speel je nieuwe wapens, perks en uitrusting vrij die passen bij jouw speelstijl. Vergeet niet dat Starship Troopers: Extermination een coöperatief spel is voor maximaal 16 spelers. Je moet je acties coördineren met je team om te slagen, anders zul je snel overweldigd worden door een horde insecten.



    Starship Troopers: Extermination levert een adrenaline-pompende ervaring met intense gevechten die zich afspelen in het universum van de Starship Troopers-films. De Bug dreiging heeft als doel menselijke kolonies te vernietigen en alleen de Mobile Infantry kan ze stoppen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Starship Troopers Extermination

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Starship Troopers: Extermination

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief