Instant Gaming EU
 
 

Wizard with a Gun

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wizard with a Gun is een coöperatief sandbox-avontuur in een magische wereld vol gevaarlijke wezens. Kruip in de huid van een heel speciale tovenaar en gebruik je magische geweer om een gevaarlijke reis door een uitgestrekte wereld te maken. Verzamel grondstoffen en maak nieuwe soorten wapens en krachtige munitie om je een weg door hordes uitdagende vijanden te knallen. Verken verschillende biomes terwijl je je verdiept in de geheimen van een mysterieuze wereld en een ongelooflijk avontuur overleeft.



    Wizard with a Gun bevat een gedetailleerd crafting-systeem waarmee je een heleboel verschillende wapens kunt maken. Laad je wapen met magische munitie en laat een regen van vuur los op je vijanden terwijl je experimenteert met nieuwe magische combinaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.



    Als je moe bent van het verkennen, kun je naar huis terugkeren voor een welverdiende rust. Nadat je in je toren hebt gerust, worden alle elementen in de wereld gereset en ben je klaar voor een gloednieuw avontuur. Vergeet niet dat Wizard with a Gun coöperatieve gameplay biedt voor maximaal twee spelers, zodat je al het plezier met een vriend kunt delen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wizard with a Gun

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Wizard with a Gun

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief