Instant Gaming EU
 
 

Pathfinder: Gallowspire Survivors

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken een van de beroemdste RPG-universums met Pathfinder: Gallowspire Survivors, een intense survivalervaring waarin dappere helden het in een episch avontuur tegen alle verwachtingen in moeten opnemen. De legendarische Gallowspire toren wacht op je met zijn eindeloze levels vol vallen en monsters. Navigeer door smalle gangen en kamers vol monsters terwijl je ze bestrijdt in spannende actie-gebaseerde gevechten in deze kogel-hell videogame met RPG-elementen.



    Kies uit verschillende klassen, waaronder Fighter, Rogue en Wizard, en stort je in een spannende roguelike-ervaring. Elk van hen heeft toegang tot exclusieve vaardigheden en talenten die je kunt vrijspelen en verbeteren naarmate je vordert in het spel, zodat ze bij jouw speelstijl passen. Verzamel waardevolle buit waarmee je je capaciteiten kunt vergroten en vecht tegen steeds hardere vijanden totdat je tegenover vier uitdagende eindbazen komt te staan. Als het even tegenzit, kun je de hulp inroepen van een andere held die je vergezelt, waardoor je gevechtscapaciteiten exponentieel toenemen als je verschillende vaardigheden combineert om hordes vijanden uit te roeien.



    Als je het wilt opnemen tegen de volgelingen van Tar-Baphon en de geheimen van zijn enorme toren wilt ontrafelen, dan is Pathfinder: Gallowspire Survivors jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pathfinder Gallowspire Survivors

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pathfinder: Gallowspire Survivors

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief