Eneba COM
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Honderd jaar geleden zwermde een horde demonen uit de Abyss door een kloof je wereld binnen. Ze hebben duisternis, ellende en dood over het land verspreid, en alle pogingen om ze terug te drijven zijn tot nu toe vergeefs geweest. Maar er ontstaat hernieuwde hoop als een nieuwe kruistocht tegen de demonen begint, om voor eens en voor altijd een eind te maken aan hun schrikbewind. Als leider van de kruistocht beslis je hoe je de strijd tegen de buitenaardse wezens aangaat en begeleid je anderen in hun pogingen het kwaad uit je wereld te verbannen.



    Pathfinder: Wrath of the Righteous is een rollenspel gebaseerd op het universum van het tabletop spel van Paizo. Volgens een geavanceerde regelset, gebaseerd op Dungeons and Dragons 3rd Edition, biedt Pathfinder je een compleet systeem om je personage te creëren, inclusief 25 verschillende klassen en tal van prestige klassen voor elk daarvan. Je kunt bijna alles zijn wat je maar wilt in Pathfinder: Wrath of the Righteous. Natuurlijk heeft elk van die klassen een grote verscheidenheid aan krachten en bekwaamheden die je kunt versterken naarmate je een hoger niveau bereikt door monsters te bestrijden, queesten te voltooien, en door het spel te vorderen. Je kunt ook metgezellen werven voor je zaak en een groot aantal voorwerpen ontdekken om de personages in je team uit te rusten.



    In Pathfinder: Wrath of the Righteous kun je op elk moment wisselen tussen turn-based en real-time gevechten met pauzes. Elk van de opties biedt je tal van táctische mogelijkheden als je het opneemt tegen machtige vijanden. Alleen door je vaardigheden slim te combineren kun je de uitdagingen die je te wachten staan overtreffen.



    Heb je wat nodig is om de corruptie uit de Wereldwond te zuiveren in Pathfinder: Wrath of the Righteous? Bedenk dat elke beslissing die je neemt invloed heeft op de wereld. Naarmate je verder komt in het spel, openen zich vele paden voor je. Elk ervan leidt naar een ander einde. Het is alleen aan jou om te beslissen welke je volgt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pathfinder Wrath of the Righteous

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief