Instant Gaming EU
 
 

Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case

  • PC
  • PS5

Topwinkels

    Een van de grootste detectives aller tijden is terug in een nieuw avontuur. Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case stelt de legendarische onderzoeker en zijn metgezel tegenover een nieuw mysterie dat zich afspeelt in Londen. Deze keer moet het iconische duo een waardevol schilderij van Maria Magdalena veiligstellen en beschermen. Poirot en Hastings zorgen voor elk mogelijk detail om het veilig te houden terwijl het naar een Londens museum wordt vervoerd, maar wanneer het schilderij onder ieders neus wordt gestolen, is de enige optie om de dader te vinden en de schat terug te krijgen.



    Natuurlijk zijn de legendarische onderzoeks- en deductievaardigheden van Hercule Poirot de sleutel tot het oplossen van dit raadsel. In de rol van de detective ga je op zoek naar aanwijzingen, ondervraag je getuigen en bedenk je plausibele theorieën totdat je de waarheid vindt en de gestolen goederen terugkrijgt. Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case bevat een systeem waarmee je complexe mindmaps kunt maken en het verband kunt leggen tussen de verschillende aanwijzingen en verdachten om de zaak op te lossen.

    Als je op zoek bent naar een avontuur dat trouw is aan de romans van Agatha Christie, dan is dit misschien wel het beste voor jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Agatha Christie Hercule Poirot The London Case

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief