Instant Gaming EU
 
 

Agatha Christie - Murder on the Orient Express

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Agatha Christie - Murder on the Orient Express is een moderne kijk op het klassieke verhaal van de beroemde suspense schrijver. De game speelt zich af in 2023 en plaatst je tegenover een van de meest mysterieuze moordzaken ooit in een nieuwe ervaring met Hercule Poirot als hoofdrolspeler.



    Tijdens een reis met de iconische trein is er een moord gepleegd en met de legendarische onderzoeker aan boord zit er voor hem niets anders op dan te proberen de zaak op te lossen en de dader te vinden die zijn bevoorrechte geest heeft durven uitdagen. Deze aangepaste versie van het verhaal bevat een nieuw personage genaamd Joanna Locke, die een belangrijk deel van het onderzoek zal uitmaken omdat ze zich zal verdiepen in de gebeurtenissen die zich in het verleden in de Verenigde Staten rond de zaak hebben afgespeeld. Je krijgt toegang tot Joanna's onderzoek via flashbacks, die een nieuwe laag complexiteit toevoegen aan een mythische moordzaak die een all-time favoriet is voor de fans van het genre.



    Agatha Christie - Murder on the Orient Express is een spannend avontuur waarin je het opneemt tegen een van de meest intense moordzaken ooit verteld. Heb jij het in je om het op te lossen?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Agatha Christie Murder on the Orient Express

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Agatha Christie - Murder on the Orient Express

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief