Instant Gaming EU
 
 

HumanitZ

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    HumanitZ is een co-op, isometrisch, open wereld overlevingsspel in een wereld die wordt beëindigd door een zombie-uitbraak. Het spel is zorgvuldig ontworpen om gamers een diepgaande ervaring te bieden die verder gaat dan traditionele gaming. De unieke spelmechanismen, in combinatie met de adembenemende graphics en het meeslepende verhaal, stimuleren niet alleen de spanning van het gamen, maar moedigen ook kritisch denken en het nemen van beslissingen aan, waardoor de reis van elke gamer anders wordt.



    In HumanitZ wordt overleven niet op een presenteerblaadje aangeboden. Spelers moeten op zoek naar grondstoffen tussen de ruïnes van de oude wereld. Spelers kunnen zich ook terugtrekken in de heuvels, een boerderij opzetten, op wild jagen en vissen, terwijl ze de overblijfselen van de mensheid vermijden. Het spel biedt robuuste aanpassingsopties voor personages. Ontwerp een overlevende met unieke eigenschappen en statistieken en bewapen jezelf met een grote selectie vuurwapens en gereedschappen. Met het gedetailleerde crafting- en bouwsysteem kun je van alles maken, van uitrusting tot verbruiksartikelen. Spelers kunnen een basis versterken tegen de zeeks, een uitgebrand huis ombouwen tot een nieuw onderkomen of zelfs hun eigen safe house bouwen.



    In HumanitZ worden spelers ondergedompeld in een fascinerende wereld die vraagt om strategie, humor en een goed begrip van het complexe ecosysteem van de game. Het spel overstijgt de conventionele binaire keuzes en dwingt spelers om een spectrum aan mogelijkheden en gevolgen te overwegen. Deze ingewikkelde gameplay zorgt voor een dynamische ervaring die gamers aan hun scherm gekluisterd houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor HumanitZ

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over HumanitZ

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief