Instant Gaming EU
 
 

Beneath Oresa

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Laat Beneath Oresa je meenemen op een reis door het onbekende. Dit strategiespel is een unieke mix van verhaalgedreven missies, intense schermutselingen en beurtgebaseerde tactische gevechten. Je moet moeilijke beslissingen nemen over waar je je aandacht op moet richten om de geheimen van deze levendige wereld te ontsluieren en de opmars van je vijand te overleven.



    De stad Oresa is een gevaarlijke plek vol strijdende partijen met dodelijke vijanden om elke hoek. Kies je personage en maak een gevechtsdeck om door de straten te navigeren en de geheimen te ontdekken terwijl je vecht tegen een overvloed aan vijanden in spannende gevechten. Het spel is een vechtende roguelike deckbuilder waarin je je deck moet aanpassen om een reeks uitdagende ontmoetingen te overwinnen terwijl je de stad verkent. Beneath Oresa stelt je vaardigheden op twee verschillende manieren op de proef. Aan de ene kant moet je strategieën bedenken en je kaarten voorbereiden op elk gevecht. Aan de andere kant moet je je spel aanpassen en je vaardigheden verbeteren door te kiezen uit verschillende upgradepaden om vijanden te verslaan die steeds sterker worden.



    Beneath Oresa biedt een meeslepende spelervaring met verbluffende graphics en animaties. Vecht je een weg door elk level en neem het op tegen vijanden met unieke wapens en vaardigheden. Gebruik je verstand en middelen om je vijanden te verslaan in intense gevechten die de grenzen van je strategie zullen testen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Beneath Oresa

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Beneath Oresa

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief