Instant Gaming EU
 
 

Disgaea 7: Vows of the Virtueless

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dompel jezelf onder in de wereld van Disgaea in een nieuw avontuur. Het demonische rijk Hinomoto is de thuisbasis van allerlei demonen, maar je volgt de inspanningen van Fuji in een nieuw avontuur waarin hij Pirilika moet beschermen. Zij is niet je gebruikelijke naïeve rijke dame en zal je naar een wereld vol problemen leiden terwijl je Hinomoto verkent.



    Disgaea 7: Vows of the Virtueless is een spannend SRPG-avontuur dat de gameplay naar een hoger niveau tilt met nieuwe functies, waaronder en maakt gebruik van de duivels spannende nieuwe functies, waaronder Steam Deck & Ultrawide Support, 4K Resolution, Keyboard and Mouse Control Support en Advanced graphics settings. De Netherworld ziet er beter uit dan ooit in dit epische en leuke avontuur.



    Disgaea 7: Vows of the Virtueless bevat een spannend gevechtssysteem waarin je een team kiest en deelneemt aan intense gevechten. Met meer dan 40 personageklassen om uit te kiezen, is er een breed scala aan speelstijlen die je kunt beoefenen door de vaardigheden van je team te combineren. Je kunt het ook opnemen tegen andere spelers in online gevechten en laten zien dat jij de beste bent.



    Als je op zoek bent naar een gloednieuw en kleurrijk avontuur in de wereld van Disgaea, dan is dit jouw game.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Disgaea 7 Vows of the Virtueless

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Disgaea 7: Vows of the Virtueless

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief